20.03.2014

Spørrerunde!

Jeg og Monika tenkte at vi kunne ha en slik «Spørrerunde» her på bloggen, hvor dere kan spørre om hva enn dere måtte lure på angående det som er denne bloggens tema – det å skrive med noen bak murene. Ingen spørsmål er dumme og du kan gjerne være anonym om du ønsker det.

Gjerne også foreslå ting du ønsker å lese mer om her inne – hva du synes er interessant.

Håper på å høre fra dere. :)


'Till pen meets paper 
Julie & Monika

3 kommentarer:

  1. Hvilken alder er de dere skriver med?
    Eksempler på hva dere snakker om? Diskuterer dere dype, store spørsmål, eller er det mer hverdagssnakk? Går dere noen gang tom for ting å skrive? Har dere noen gang opplevd noe ubehagelige situasjoner? Hvordan valgte dere hvem dere skulle skrive til?

    SvarSlett
  2. Hva gjorde til at du/dere valgte å skrive til noen i fengsel? Synes dere det er noen ulemper (noe negativt) å skrive til en innsatt? Har dere blitt spurt om å gi penger? Er det normalt å bli spurt om det? (om dere ønsker å svare: har dere noen gang gitt penger?)

    SvarSlett
  3. Sender dere med frimerker? (er det lurt? Hvilke frimerker kjøper man evt?)
    Føles det av og til tungt å skrive med noen i en slik situasjon? Mange har jo gjerne hatt en dårlig barndom eller andre ting i livet som har vært tungt? Urettferdig behandling både med tanke på rettsvesenet og hverdagen i fengselet?

    SvarSlett